|   Customer Support
Sexy clothing & Lingerie online!
Fashion Blog
Look Books
Time until next despatch
04
:
04
:
40

Read What Others Are Saying

On this review page you can read all the reviews of our real customers. Items are judged on valuation and size. Especially the latter can be very easy during the purchase of your new Sexy Clothing, Accessories and Lingerie. Have you already received your order? Rate the products also to help other customers in choosing. * Ratings are only visible from available products.

Previous Page1
Sexy KouCla Satinlook Blouse Black
Marian wrote on Thursday 14 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Ik had op basis van de andere review maat XS besteld ik heb normaal maat 36 maar daarbij zat het knoopje te strak bij mijn borsten cup 80C. Gelukkig kon ik een vriendin er blij mee maken. Toen opnieuw besteld in maat S maar helaas ook daar zat het knoopje te strak dus deze retour. Helaas is maat M er niet meer....Verder zat het blousje wel mooi strak en ik had hem graag willen hebben..

(4 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Leatherlook Jumpsuit with Zips Red
Rob wrote on Tuesday 12 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Leuke sexy kleding voor een normale prijs. Snelle levering.

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Skinny Jeans Used Look Acid wash Jeansblue
Manuela Bastiaan wrote on Monday 11 November, 2019:
 Small in size
Small in size
Valt klein helaas maat 38 is 36

(3 of 5 Stars!)
Sexy Skinny Jeans Used Look elastic waistband Jeansblue
Lindy wrote on Thursday 07 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Kan ik deze schoenen ook ergens krijgen?

(5 of 5 Stars!)
Sexy High Waist Skinny Jeans Camouflage Army
Elisabeth wrote on Thursday 07 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Ik ben echt heel blij met deze product!

(5 of 5 Stars!)
Trendy Nicky leisure suit set w. contrasst strip Yellow
Jessica wrote on Tuesday 05 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
mooie jogging maar zeer dunne stof leek een dikke warme velours te zijn is wel velours maar dun

(5 of 5 Stars!)
Sexy Jeans with glittering stones Jeansblue
Sannie B wrote on Tuesday 29 October, 2019:
 Small in size
Small in size
Ik zou voor een maatje groter nemen omdat de maat wel iets aan de strakke kant valt. Verder vallen de steentjes met het aantrekken er al af. Waardoor mijn keuze toch was om het retour de sturen. Maar het was een hele mooie jeans!

(3 of 5 Stars!)
Sexy skinny leatherlook pants with glitter stripes Red
ee wrote on Monday 28 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
niet netjes afgewerkt

(2 of 5 Stars!)
Sexy KouCla leatherlook Pants with zips Black
Zita Boer wrote on Monday 28 October, 2019:
 Large in size
Large in size
Is een leuke broek. Valt groot. Mij veel te groot. Helaas niet verkrijgbaar in xs.

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Wetlook Mini skirt Black
Bianca wrote on Sunday 27 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Wauw mooi product past goed volgend de aanbevolen maat.

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Coldshoulder Wetlook Body Bordeaux
Nicr wrote on Wednesday 23 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Erg mooi pakje. Fijne kleur. Mooi stof. Door de veters op de heupen kun je deze heel mooi laten uitkomen. Mooie pasvorm. Vooral leuk weer eens iets anders dan zwart en toch mooi donker. Heel modieus.

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Latex Look Mini Dress Black
Webshop wrote on Thursday 17 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Beste Jeroen Bakker Wij hebben vandaag uw zending retour ontvangen. De bezorging is verhinderd volgens DHL. Wilt u de zending opnieuw ontvangen of wilt u graag uw bestelling annuleren. Bij annulering krijgt u uiteraard de betaling retour op uw rekening. Met vriendelijke groeten.

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Latex Look pants with lacing Black
WAUW wrote on Thursday 17 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Ik heb hier maar 1 woord voor! WAAAUUUW wat staat dit artikel sexy zeg!

(5 of 5 Stars!)
Shelby Panel Bodycon Dress Brown
Nn wrote on Thursday 17 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Mooie kwaliteit stofmaat is moeilijk kiezen

(4 of 5 Stars!)
Shelby Panel Bodycon Dress Brown
Nn wrote on Thursday 17 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Mooie kwaliteit stof

(4 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Latex Look Mini Dress Black
Jeroen Bakker wrote on Wednesday 16 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Helemaal mee eens. Slechte service van deze gasten. Gewoon 45 euro kwijt?!

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Latex Look Mini Dress Black
Jeroen Bakker wrote on Wednesday 16 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Super kut service van dit bedrijf. Artikel besteld en niet gekregen. DHL heeft het nooit bezorgd en terug gestuurd naar sexy store. Daar heb ik een whatsapp naartoe gestuurd maar men vond niet dat er iets aan hoefde te gebeuren. Dus ik heb nog steeds niks en men wil wel een recensie? Nou hier ikomt het steek maar in je reet. Niet kopen hier

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla WetLooK Holderneck-Dress Black
Linda wrote on Sunday 13 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Zit heel erg lekker! Fijne stof!

(5 of 5 Stars!)
Sexy shortsleeve basic longshirt/minidress&lacing White
Helen wrote on Saturday 12 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Leuk detail met de veters! Toch lekker sexy daardoor.

(5 of 5 Stars!)
Sexy High Waist mini skirt Leatherlook w. belt Black
Colette wrote on Friday 11 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Past goed sexy rokje

(5 of 5 Stars!)
Sexy swimsuit with lacing Black
Kathinka Van der vliet wrote on Tuesday 08 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Supermooi badpak. Goede maat. Helaas bandjes iets in moeten laten korten omdat ze wat ruim waren.

(4 of 5 Stars!)
Sexy longsleeve knit dress wrap look Orange
AR wrote on Thursday 03 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Warm en toch sexy! Toppertje

(5 of 5 Stars!)
Sexy Leatherlook Leggins with buttons Black
Dayna wrote on Thursday 03 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Ik heb deze gekocht voor dezelfde combinatie met rood. Zit erg lekker en staat super mooi. Ook heel erg blij met deze aankoop. Het rode topje die ik er bij gekocht heb is helaas niet meer te koop.. Wees dus snel voordat iets is uitverkocht hier!

(5 of 5 Stars!)
Sexy High Waist mini skirt Leatherlook w. belt Black
Dayna wrote on Thursday 03 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Ik ben heel erg blij met die rokje! ECHT MOOI!

(5 of 5 Stars!)
Previous Page1