|   Klantenservice
Sexy kleding & Lingerie online!
Fashion Blog
Look Books
Tijd tot volgende verzending
09
:
10
:
39
Nog
2d
13h
9m
26s
voordeel shoppen! 20% - 90% Korting!Pak Deal

Op het gehele assortiment

20%-90%
korting!

Let op deze actie is tijdelijk

Nu minimaal 20% korting op alle producten op de webshop! De kortingen lopen op tot wel 90%. Er is geen kortingscode nodig. De prijzen worden automatisch aangepast.

Ja, ik wil die korting!
Ik betaal liever de volle prijs

Hoe worden onze producten beoordeeld

Op deze pagina kunt u alle beoordelingen lezen van onze echte klanten. Artikelen worden beoordeeld op waardering en maat. Vooral dit laatste kan erg makkelijk zijn tijdens het aankopen van uw nieuwe Sexy Kleding, Accessoires of Sexy Lingerie. Heeft u reeds uw bestelling ontvangen? Beoordeel deze dan ook om andere klanten te helpen bij de keuze. * Beoordelingen zijn enkel zichtbaar van beschikbare artikelen.

7
Sexy wetlook tanktop zwart
Chris schreef op woensdag, 20 november 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Mooi product zalig materiaal en past voortreffelijk. Normale lichaamsbouw

(5 van 5 sterren!)
Sexy wetlook shorts doorlopende ritssluiting zwart
Chris schreef op dinsdag, 19 november 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Voelt zeer lekker aan een aanrader goed materiaal

(4 van 5 sterren!)
Sexy wetlook shorts doorlopende ritssluiting zwart
Chris schreef op dinsdag, 19 november 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Goed materiaal en goede pasvorm sluit mooi aan

(5 van 5 sterren!)
Sexy wetlook shorts doorlopende ritssluiting zwart
Chris schreef op dinsdag, 19 november 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Voelt zeer lekker aan een aanrader

(4 van 5 sterren!)
Trendy lange winterjas met capuchon zwart
Romy Klein schreef op zaterdag, 16 november 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Dit is echt de mooiste jas die ik ooit gehad heb! Heerlijke jas staat erg stoer! Super super super!

(5 van 5 sterren!)
Sexy satijnlook blouse zwart
Marian schreef op donderdag, 14 november 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Ik had op basis van de andere review maat XS besteld ik heb normaal maat 36 maar daarbij zat het knoopje te strak bij mijn borsten cup 80C. Gelukkig kon ik een vriendin er blij mee maken. Toen opnieuw besteld in maat S maar helaas ook daar zat het knoopje te strak dus deze retour. Helaas is maat M er niet meer....Verder zat het blousje wel mooi strak en ik had hem graag willen hebben..

(4 van 5 sterren!)
Sexy lederlook jumpsuit met ritsen rood
Rob schreef op dinsdag, 12 november 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Leuke sexy kleding voor een normale prijs. Snelle levering.

(5 van 5 sterren!)
Sexy jeans met glinsterende stenen jeansblauw
Sannie B schreef op dinsdag, 29 oktober 2019:
 Valt klein
Valt klein
Ik zou voor een maatje groter nemen omdat de maat wel iets aan de strakke kant valt. Verder vallen de steentjes met het aantrekken er al af. Waardoor mijn keuze toch was om het retour de sturen. Maar het was een hele mooie jeans!

(3 van 5 sterren!)
Sexy lederlook broek met ritsen zwart
Zita Boer schreef op maandag, 28 oktober 2019:
 Valt groot
Valt groot
Is een leuke broek. Valt groot. Mij veel te groot. Helaas niet verkrijgbaar in xs.

(5 van 5 sterren!)
Sexy wetlook mini rokje zwart
Bianca schreef op zondag, 27 oktober 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Wauw mooi product past goed volgend de aanbevolen maat.

(5 van 5 sterren!)
Sexy blote schouder wetlook body bordeaux
Nicr schreef op woensdag, 23 oktober 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Erg mooi pakje. Fijne kleur. Mooi stof. Door de veters op de heupen kun je deze heel mooi laten uitkomen. Mooie pasvorm. Vooral leuk weer eens iets anders dan zwart en toch mooi donker. Heel modieus.

(5 van 5 sterren!)
Sexy latex look mini jurkje zwart
Webshop schreef op donderdag, 17 oktober 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Beste Jeroen Bakker Wij hebben vandaag uw zending retour ontvangen. De bezorging is verhinderd volgens DHL. Wilt u de zending opnieuw ontvangen of wilt u graag uw bestelling annuleren. Bij annulering krijgt u uiteraard de betaling retour op uw rekening. Met vriendelijke groeten.

(5 van 5 sterren!)
Sexy latex look broek met veter zwart
WAUW schreef op donderdag, 17 oktober 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Ik heb hier maar 1 woord voor! WAAAUUUW wat staat dit artikel sexy zeg!

(5 van 5 sterren!)
Shelby panel bodycon jurk bruin
Nn schreef op donderdag, 17 oktober 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Mooie kwaliteit stofmaat is moeilijk kiezen

(4 van 5 sterren!)
Shelby panel bodycon jurk bruin
Nn schreef op donderdag, 17 oktober 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Mooie kwaliteit stof

(4 van 5 sterren!)
Sexy latex look mini jurkje zwart
Jeroen Bakker schreef op woensdag, 16 oktober 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Helemaal mee eens. Slechte service van deze gasten. Gewoon 45 euro kwijt?!

(5 van 5 sterren!)
Sexy latex look mini jurkje zwart
Jeroen Bakker schreef op woensdag, 16 oktober 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Super kut service van dit bedrijf. Artikel besteld en niet gekregen. DHL heeft het nooit bezorgd en terug gestuurd naar sexy store. Daar heb ik een whatsapp naartoe gestuurd maar men vond niet dat er iets aan hoefde te gebeuren. Dus ik heb nog steeds niks en men wil wel een recensie? Nou hier ikomt het steek maar in je reet. Niet kopen hier

(5 van 5 sterren!)
Sexy wetlook halter-nekhouder-jurk zwart
Linda schreef op zondag, 13 oktober 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Zit heel erg lekker! Fijne stof!

(5 van 5 sterren!)
Sexy hoge taille mini rokje lederlook met riem zwart
Colette schreef op vrijdag, 11 oktober 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Past goed sexy rokje

(5 van 5 sterren!)
Sexy hoge taille mini rokje lederlook met riem zwart
Dayna schreef op donderdag, 03 oktober 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Ik ben heel erg blij met die rokje! ECHT MOOI!

(5 van 5 sterren!)
Gebreide Sweater Destroyed-Look Beige
Lies Bet schreef op dinsdag, 24 september 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Valt mooi nonchalant super cool met die scheuren in

(5 van 5 sterren!)
Sexy halter bikini gestreept met strass steentjes luipaard
BiBa schreef op donderdag, 12 september 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
prima setje erg sexy! Staat erg mooi.

(5 van 5 sterren!)
Trendy zomer shirt met kant cappuccino
Stephanie Overdiep schreef op dinsdag, 10 september 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Ik vind deze top mooi

(5 van 5 sterren!)
Trendy zomer shirt met kant cappuccino
Stephanie Overdiep schreef op dinsdag, 03 september 2019:
 Valt normaal
Valt normaal
Ik vind deze wijd shirt leuk

(5 van 5 sterren!)
7