|   Customer Support
Sexy clothing & Lingerie online!
Fashion Blog
Look Books
Time until next despatch
11
:
05
:
49
The Partyshop is online! Shop quickly your party-outfit with 15% Discount. Use code PARTY2019Get Deal

Read What Others Are Saying

On this review page you can read all the reviews of our real customers. Items are judged on valuation and size. Especially the latter can be very easy during the purchase of your new Sexy Clothing, Accessories and Lingerie. Have you already received your order? Rate the products also to help other customers in choosing. * Ratings are only visible from available products.

2
Sexy KouCla long sleeve net dress Black
Chantal wrote on Saturday 23 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Sexy jurkje om aan te trekken naar een club. Netstof is steviger dan verwacht wat een pluspunt is.

(5 of 5 Stars!)
Sexy Koucla leggings with net-applications Red
P.C Vaseur wrote on Friday 22 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Geen. Artikel ziet er goed uit. Kan pas beoordelen als ik dit gezien heb.

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Crop Top Leatherlook Bordeaux
Jonas wrote on Thursday 21 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Past men vrouw perfect. Ziet er mooi en degelijk uit

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Gogo Leatherlook Hot Pants Bordeaux
Jonas wrote on Thursday 21 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Pas men vrouw mooi en ziet er zeer sexy uit

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla wetlook hot pants with zips Black
Chris wrote on Wednesday 20 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Mooi product zalig materiaal. Past als een normale maat.

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Wetlook Tanktop Black
Chris wrote on Wednesday 20 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Mooi product zalig materiaal en past voortreffelijk. Normale lichaamsbouw

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Wetlook Hotpants ZIP throughout Black
Chris wrote on Tuesday 19 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Voelt zeer lekker aan een aanrader goed materiaal

(4 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Wetlook Hotpants ZIP throughout Black
Chris wrote on Tuesday 19 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Goed materiaal en goede pasvorm sluit mooi aan

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Wetlook Hotpants ZIP throughout Black
Chris wrote on Tuesday 19 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Voelt zeer lekker aan een aanrader

(4 of 5 Stars!)
Trendy Long Winter jacket with hood Black
Romy Klein wrote on Saturday 16 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Dit is echt de mooiste jas die ik ooit gehad heb! Heerlijke jas staat erg stoer! Super super super!

(5 of 5 Stars!)
Kim Printed Scuba Dress Green
me wrote on Saturday 16 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
maat valt groter uit is geen x-small..moet hem laten inmaken helaas. verder wel heel mooi

(4 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Satinlook Blouse Black
Marian wrote on Thursday 14 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Ik had op basis van de andere review maat XS besteld ik heb normaal maat 36 maar daarbij zat het knoopje te strak bij mijn borsten cup 80C. Gelukkig kon ik een vriendin er blij mee maken. Toen opnieuw besteld in maat S maar helaas ook daar zat het knoopje te strak dus deze retour. Helaas is maat M er niet meer....Verder zat het blousje wel mooi strak en ik had hem graag willen hebben..

(4 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Leatherlook Jumpsuit with Zips Red
Rob wrote on Tuesday 12 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Leuke sexy kleding voor een normale prijs. Snelle levering.

(5 of 5 Stars!)
Sexy Skinny Jeans Used Look elastic waistband Jeansblue
Lindy wrote on Thursday 07 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Kan ik deze schoenen ook ergens krijgen?

(5 of 5 Stars!)
Sexy High Waist Skinny Jeans Camouflage Army
Elisabeth wrote on Thursday 07 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Ik ben echt heel blij met deze product!

(5 of 5 Stars!)
Trendy Nicky leisure suit set w. contrasst strip Yellow
Jessica wrote on Tuesday 05 November, 2019:
 Normal in size
Normal in size
mooie jogging maar zeer dunne stof leek een dikke warme velours te zijn is wel velours maar dun

(5 of 5 Stars!)
Sexy Jeans with glittering stones Jeansblue
Sannie B wrote on Tuesday 29 October, 2019:
 Small in size
Small in size
Ik zou voor een maatje groter nemen omdat de maat wel iets aan de strakke kant valt. Verder vallen de steentjes met het aantrekken er al af. Waardoor mijn keuze toch was om het retour de sturen. Maar het was een hele mooie jeans!

(3 of 5 Stars!)
Sexy skinny leatherlook pants with glitter stripes Red
ee wrote on Monday 28 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
niet netjes afgewerkt

(2 of 5 Stars!)
Sexy KouCla leatherlook Pants with zips Black
Zita Boer wrote on Monday 28 October, 2019:
 Large in size
Large in size
Is een leuke broek. Valt groot. Mij veel te groot. Helaas niet verkrijgbaar in xs.

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Wetlook Mini skirt Black
Bianca wrote on Sunday 27 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Wauw mooi product past goed volgend de aanbevolen maat.

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Coldshoulder Wetlook Body Bordeaux
Nicr wrote on Wednesday 23 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Erg mooi pakje. Fijne kleur. Mooi stof. Door de veters op de heupen kun je deze heel mooi laten uitkomen. Mooie pasvorm. Vooral leuk weer eens iets anders dan zwart en toch mooi donker. Heel modieus.

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Latex Look Mini Dress Black
Webshop wrote on Thursday 17 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Beste Jeroen Bakker Wij hebben vandaag uw zending retour ontvangen. De bezorging is verhinderd volgens DHL. Wilt u de zending opnieuw ontvangen of wilt u graag uw bestelling annuleren. Bij annulering krijgt u uiteraard de betaling retour op uw rekening. Met vriendelijke groeten.

(5 of 5 Stars!)
Sexy KouCla Latex Look pants with lacing Black
WAUW wrote on Thursday 17 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Ik heb hier maar 1 woord voor! WAAAUUUW wat staat dit artikel sexy zeg!

(5 of 5 Stars!)
Shelby Panel Bodycon Dress Brown
Nn wrote on Thursday 17 October, 2019:
 Normal in size
Normal in size
Mooie kwaliteit stofmaat is moeilijk kiezen

(4 of 5 Stars!)
2